Vinn kinobilletter til Kongens tale | VisitBritain

Kongens tale

Den 11. februar har den omtalte filmen Kongens tale kinopremiere i Norge.
KONKURRANSEN ER NÅ AVSLUTTET!

Konkurransen er nå avsluttet. De 5 heldige vinnerne vil bli kontaktet via epost og få tilsendt to kinobilletter per post. Navn på vinnerne vil bli publisert her

Etter Kong George V’s død og Kong Edward VIII kunngjøring om at han vil abdisere, er det Prins Albert sin tur til å ta over den engelske tronen og han tar navnet Kong George VI. Men den nye kongen har et stort problem, han lider av alvorlig stamming og unngår offentlige opptredener.

Med en ny verdenskrig som er i ferd med å bryte ut når som helst behøver England mer enn noen sinne en sterk og tydelig leder. Når legene ikke klarer å hjelpe Prins Albert kontakter hans kone, den fremtidige dronningmoren Elizabeth, den eksentriske talepedagogen Lionel Louge som en siste utvei. For første gang tør Prins Albert å åpne seg og dette blir begynnelsen på et langvarig vennskap. Det hele møter sitt klimaks når den nye kongen må gi sin livs tale – for å tilføre styrke og mot til hele nasjonen.

I rollene møter vi Oscar-nominerte Colin Firth som fikk en Golden Globe for beste mannlige hovedrolle i "Kongens tale", samt Geoffrey Rush og Helena Bonham Carter.

Nå har du muligheten til å vinne 2 kinobilletter til filmen!

Det eneste du behøver å gjøre er å svare på to spørsmål som du finner nedenfor på denne siden. Svarene finner du enklest ved å lese vårt blogginnlegg om filmen. Vennligst klikk her for å komme til bloggen.

Delta i konkurransen ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Konkurransen avsluttes mandag 7. februar.

Lykke til!