Privacy

British Tourist Authority

Privacybeleid

Dit privacybeleid ("Beleid") is voor het laatst bijgewerkt op 27 april 2018. 

Inleiding

De British Tourist Authority ("BTA", "wij", "ons" of "onze"), een wettelijk orgaan dat is opgericht bij de Development of Tourism Act 1969, gevestigd op 1 Victoria St, Westminster, Londen SW1H 0ET.

Wij nemen onze wettelijke verplichtingen om het toerisme naar en binnen Groot-Brittannië en Engeland te bevorderen onder de merknamen "VisitBritain" en "VisitEngland".

BTA is de gegevensbeheerder voor persoonlijke informatie die door ons wordt verzameld of ontvangen door uw gebruik van onze producten, diensten, applicaties, websites (inclusief alle e-commerce winkels) en communicatie met klantenondersteuning.

In dit beleid worden de soorten informatie beschreven die wij mogelijk verzamelen en bewaren, hoe die informatie wordt gebruikt en met wie de gegevens worden gedeeld. Het geeft ook aan hoe u contact met ons kunt opnemen als u vragen of opmerkingen heeft over deze informatie.

Wij behouden ons het recht voor om dit beleid te allen tijde te wijzigen en wij kunnen u per e-mail of via het privé-berichtensysteem op onze website op de hoogte brengen van wijzigingen in dit beleid. Uw voortdurende gebruik van onze producten, toepassingen, diensten en websites die onder dit beleid vallen, betekent dat u akkoord gaat met alle wijzigingen in dit beleid die door ons van tijd tot tijd worden aangebracht en dat u deze pagina af en toe moet controleren om er zeker van te zijn dat u tevreden bent met eventuele wijzigingen in dit beleid.

Wij hebben een functionaris voor gegevensbescherming ("DPO") aangesteld die verantwoordelijk is voor toezicht op vragen in verband met dit beleid. Als u vragen hebt over dit beleid, inclusief verzoeken om uw wettelijke rechten uit te oefenen, neem dan contact op met de DPO met behulp van de details die u onderaan dit beleid vindt.

De wet op de gegevensbescherming in het Verenigd Koninkrijk zal op 25 mei 2018 veranderen. Hoewel dit beleid de meeste van uw rechten op grond van de nieuwe wetgeving uiteenzet, kunnen wij tot mei 2018 mogelijk nog niet reageren op sommige van uw verzoeken (bijvoorbeeld een verzoek om de overdracht van uw persoonlijke gegevens), omdat wij nog steeds werken om onze systemen gereed maken voor een aantal van deze veranderingen.

Het is belangrijk dat de persoonlijke gegevens die wij over u bijhouden correct en actueel zijn. Houd ons op de hoogte als uw persoonlijke gegevens veranderen tijdens uw relatie met ons.

 

Links van derden

Onze website kan links bevatten naar websites van derden, plug-ins en applicaties. Als u op die koppelingen klikt of deze verbindingen inschakelt, kunnen derden gegevens over u verzamelen of delen. Wij hebben geen controle over deze websites van derden en zijn niet verantwoordelijk voor hun privacyverklaringen. Wanneer u onze website verlaat, raden wij u aan de privacyverklaring van elke website die u bezoekt te lezen.

 

1. Informatie die wij verzamelen

Wij kunnen gegevens over u op verschillende manieren gebruiken, bewaren en verzenden en deze gegevens kunnen in verschillende categorieën worden ingedeeld. Wees voorzichtig wanneer u informatie aan ons verstrekt, met name wanneer u vrije tekstvelden invult of inhoud, documenten en ander materiaal uploadt. Sommige van onze services zijn mogelijk geautomatiseerd en wij zullen mogelijk niet herkennen dat u ons per abuis onjuiste of gevoelige informatie heeft verstrekt.

1.1. Informatie die u ons verstrekt
Wanneer u contact met ons opneemt, kan u worden gevraagd om ons informatie over u te verstrekken. De volgende soorten gegevens kunnen van u worden verzameld:

1.1.1. Identiteitsgegevens omvatten voornaam, meisjesnaam, achternaam, gebruikersnaam of soortgelijke identificatie, burgerlijke staat, titel, geboortedatum en geslacht.

1.1.2. Contactgegevens omvatten facturatie-adres, afleveradres, e-mailadres en telefoonnummers.

1.1.3. Financiële gegevens omvatten bank- en betaalkaartgegevens.

1.1.4. Transactiegegevens bevatten details over betalingen naar en van u en andere details van producten en diensten die u bij ons hebt gekocht en kunnen toepasselijke apparaat-ID's bevatten met betrekking tot uw specifieke product(en), leverdatum en plaats van aankoop.

1.1.5. Technische gegevens omvatten internetprotocol (IP) adres, uw aanmeldingsgegevens, browsertype en -versie, tijdzone-instelling en -locatie, browser plug-in-typen en versies, besturingssysteem en platform en andere technologie op de apparaten die u gebruikt om toegang te krijgen tot deze website.

1.1.6. Communicatiegegevens bevatten gegevens die u ons hebt verstrekt wanneer u contact met ons opneemt voor klantenservice (via elk communicatiemiddel inclusief schriftelijke mededelingen of via onze website(s), supportforums, telefoon, e-mail, sms of onze socialemediakanalen) of wanneer u ons bezoekt op een openbaar evenement, zoals een beurs of tentoonstelling of deelneemt aan een van onze enquêtes, prijsvragen of prijstrekkingen. Wij kunnen alle communicatie met de klantenservice registreren en informatie bijhouden over de specifieke communicatie, inclusief uw naam, het/de product(en) die u hebt gekocht, de reden waarom u contact met ons hebt opgenomen en het advies dat wij aan u hebben gegeven, zodat wij de oplossing van eventuele klantenserviceaangelegenheden en trainingen voor klantenservice kunnen volgen.

1.1.7. Profielgegevens omvatten uw gebruikersnaam en wachtwoord, aankopen of bestellingen door u, uw interesses, voorkeuren, feedback en antwoorden op enquêtes. Wij kunnen ook inhoud ontvangen die u wilt uploaden of plaatsen, zoals uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, profielfoto's, geslacht, geboortedatum, relatiestatus, interesses en hobby's, opleidingsgegevens en werkgegevens, productrecensies, opmerkingen, foto's en forumberichten, of details over uw interesses en voorkeuren die u met ons deelt wanneer u bijvoorbeeld de services selecteert die u wilt ontvangen.

1.1.8. Gebruiksgegevens bevatten gegevens over hoe u onze website, producten en services gebruikt, evenals de frequentie en het patroon van uw servicegebruik.

1.1.9. Marketing- en communicatiegegevens omvatten uw voorkeuren bij het ontvangen van marketing van ons en onze externe partijen en uw communicatievoorkeuren.

 

Geaggregeerde gegevens

Wij verzamelen, gebruiken en delen ook geaggregeerde gegevens zoals statistische of demografische gegevens voor diverse doelen. Geaggregeerde gegevens kunnen worden afgeleid van uw persoonlijke gegevens, maar worden niet beschouwd als persoonsgegevens in de wetgeving aangezien deze gegevens niet direct of indirect uw identiteit onthullen. Wij kunnen bijvoorbeeld uw gebruiksgegevens samenvoegen om het percentage gebruikers te berekenen dat toegang heeft tot een specifieke websitefunctie. Als wij geaggregeerde gegevens echter combineren met uw persoonlijke gegevens zodat deze u rechtstreeks of indirect kunnen identificeren, behandelen wij de gecombineerde gegevens als persoonlijke gegevens die in overeenstemming met dit beleid worden gebruikt.

 

2. Hoe wij uw gegevens verzamelen

2.1. Wij gebruiken verschillende methoden om gegevens van en over u te verzamelen, waaronder:

2.1.1. Directe interacties. U kunt ons uw identiteits-, contactgegevens- en financiële gegevens verstrekken door formulieren in te vullen of per post, telefoon, e-mail of anderszins met ons te corresponderen. Dit omvat persoonlijke gegevens die u verstrekt wanneer u:

2.1.1.1. vraagt om onze producten of diensten;

2.1.1.2. een account aanmaakt op onze website;

2.1.1.3. abonneert op onze service of publicaties;

2.1.1.4. verzoekt dat marketing naar u toegestuurd wordt;

2.1.1.5. meedoet aan een wedstrijd, promotie of het invullen van een enquête; of

2.1.1.6. ons feedback geeft.

2.1.2. Geautomatiseerde technologieën of interacties. Tijdens uw interactie met onze website verzamelen wij mogelijk automatisch technische gegevens over uw apparatuur, surfacties en surfgedrag. Wij verzamelen deze persoonlijke gegevens door cookies, serverlogs en andere vergelijkbare technologieën te gebruiken. Wij kunnen ook technische gegevens over u ontvangen als u andere websites bezoekt die onze cookies gebruiken. Deze technische gegevens kunnen het volgende omvatten.

a) Details van uw gebruikspatronen, de inhoud (inclusief advertenties) die u bekijkt en gebruikt, inclusief informatie over de diensten en applicaties die u op het apparaat gebruikt om diensten aan uw specifieke behoeften aan te passen. Wanneer u onze websites gebruikt, kunnen wij bijvoorbeeld informatie over uw bezoek verzamelen, zoals uw browsersoftware, welke pagina's u bekijkt en op welke items u hebt 'geklikt' of aan uw winkelmandje hebt toegevoegd.

b) Service-, product- of serverlogboeken met technische informatie over uw gebruik van onze service, product of websites, zoals uw IP-adres, apparaat-ID (s), domein-, apparaat- en applicatie-instellingen, fouten en hardwareactiviteit. Wij kunnen uw IP-adres gebruiken om uw locatie / land van herkomst te bepalen.

c) Apparaatinformatie, zoals uw apparaat-ID ('s), inclusief informatie over waar uw apparaat zich fysiek bevindt. Wanneer u bijvoorbeeld een geolocatieservice of -toepassing gebruikt en u toestemming hebt gegeven om uw locatie te delen.

d) Belangen en voorkeuren die u opgeeft tijdens het instellen of registreren van een product of dienst.

2.1.3. Bronnen van derden op openbaar beschikbare bronnen. Wij kunnen persoonlijke gegevens over u ontvangen van verschillende externe partijen en openbare bronnen, zoals hieronder uiteengezet:

2.1.3.1. Financiële en technische gegevens van partijen zoals:

a) analytische dienstverleners buiten de EU;

b) advertentienetwerken binnen de EU; en

c) leveranciers van zoekdiensten buiten de EU.

2.1.3.2. Contact-, financiële en transactie-gegevens van leveranciers van technische, betalings- en leveringsdiensten buiten en binnen de EU.

2.1.3.3. Identiteits- en contactgegevens van gegevensverzamelaars en andere gespecialiseerde bureaus binnen of buiten de EU.

2.1.3.4. Identiteits- en contactgegevens van openbaar beschikbare bronnen zoals het Companies House en het kiesregister binnen de EU.

2.1.3.5. Identiteits- en contactgegevens van sociale media als u (i) interactie hebt met een van onze sociale netwerkpagina's of applicaties; of (ii) als u een van onze producten of services gebruikt die interactie met sociale netwerken mogelijk maken, ontvangen wij mogelijk informatie over uw sociale netwerkaccounts. Bijvoorbeeld:

2.1.3.5.1. Inloggen: Als u zich aanmeldt bij een van onze websites, toepassingen of services met uw sociale netwerkaccount, ontvangen wij mogelijk basisgegevens van uw sociale netwerkprofiel. De basisgegevens die wij ontvangen, kunnen afhankelijk zijn van de privacyinstellingen van uw sociale netwerkaccount; ze kunnen echter ook uw sociale netwerk-ID, naam, profielfoto, geslacht en locatie bevatten. 

2.1.3.5.2. Interacties: Als u een 'like', '+1', 'tweet' of soortgelijke knop op een van onze websites of services aanklikt, kunnen wij registreren dat u dit hebt gedaan. Bovendien kan de inhoud die u bekijkt, worden gepost naar uw sociale netwerkprofiel of -feed. Wij kunnen informatie ontvangen over verdere interacties met deze geposte inhoud (bijvoorbeeld als uw contacten klikken op een link in de geposte inhoud), die wij mogelijk associëren met de gegevens die wij over u opslaan.

 

3. Hoe wij uw persoonlijke gegevens gebruiken

Wij zullen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken voor zover toegestaan ​​door de wet. Wij kunnen de persoonlijke informatie die u ons verstrekt of die wij verzamelen, gebruiken voor de volgende doeleinden, waaronder:

Doel / Activiteit

 

Type gegevens

 

Legale basis voor verwerking, inclusief basis van legitiem belang

 

Om u als nieuwe klant te registreren

 

(a) Identiteit

(b) Contact

 

Uitvoering van een contract met u

 

Om uw bestelling te verwerken en af ​​te leveren, inclusief:

(a) Beheer betalingen, vergoedingen en kosten; en

(b) Innen en opeisen van geld verschuldigd aan ons; en

(c) U voorzien van een product of dienst die u hebt aangevraagd (inclusief een back-up- en herstelservice), uw aankoop bij u afleveren of ervoor zorgen dat u profiteert van een relevante speciale aanbieding of promotie (en om eventueel aan onze verplichtingen onder een andere overeenkomst die wij met u kunnen hebben te voldoen)

(a) Identiteit

(b) Contact

(c) Financieel

(d) Transactie

(e) Marketing en communicatie

 

(a) Uitvoering van een contract met u

(b) Noodzakelijk voor onze legitieme belangen (om schulden te innen die aan ons verschuldigd zijn)

 

Om u hulp bij het afrekenen te bieden bij het gebruik van onze applicaties en diensten (inclusief alle online e-commerce winkels). Als u uw aankoop niet voltooit, kunnen wij contact met u opnemen met behulp van deze gegevens om onze hulp aan te bieden (in het geval dat u bijvoorbeeld technische problemen ondervindt waardoor u een transactie niet kunt voltooien)

(a) Identiteit

(b) Contact

(c) Financieel

(d) Transactie

(e) Marketing en communicatie

 

(a) Uitvoering van een contract met u

(b) Noodzakelijk voor onze legitieme belangen (om ervoor te zorgen dat de producten / diensten aan u worden geleverd en om onze e-commerce site accuraat te houden)

 

Om onze relatie met u te beheren, waaronder:

(a) U op de hoogte brengen van wijzigingen in onze algemene voorwaarden of ons beleid

(b) U vragen een beoordeling achter te laten of een vragenlijst in te vullen

 

(a) Identiteit

(b) Contact

(c) Profiel

(d) Marketing en communicatie

 

(a) Uitvoering van een contract met u

(b) Noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting

(c) Noodzakelijk voor onze legitieme belangen (om onze gegevens up-to-date te houden en om te bestuderen hoe klanten onze producten / diensten gebruiken en voor onderzoeksdoeleinden)

 

Om deel te kunnen nemen aan een prijsvraag, wedstrijd of een enquête in te vullen

 

(a) Identiteit

(b) Contact

(c) Profiel

(d) Gebruik

(e) Marketing en communicatie

(f) Financieel

 

(a) Uitvoering van een contract met u

(b) Noodzakelijk voor onze legitieme belangen (om te bestuderen hoe klanten onze producten / diensten gebruiken en om ze te ontwikkelen)

 

Om ons bedrijf en deze website te beheren en te beveiligen (inclusief probleemoplossing, data-analyse, testen, systeemonderhoud, ondersteuning, rapportage en hosting van gegevens)

 

(a) Identiteit

(b) Contact

(c) Technisch

 

(a) Noodzakelijk voor onze legitieme belangen (voor het runnen van onze activiteiten, levering van administratie en IT-diensten, netwerkbeveiliging, om fraude te voorkomen en in de context van een bedrijfsreorganisatie of een groepsherstructurering)

(b) Noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting

 

Om relevante website-inhoud en advertenties aan u te leveren en de effectiviteit te meten of te begrijpen van de advertenties die wij u aanbieden

 

(a) Identiteit

(b) Contact

(c) Profiel

(d) Gebruik

(e) Marketing en communicatie

(f) Technisch

 

Noodzakelijk voor onze legitieme belangen (om te bestuderen hoe klanten onze producten / diensten gebruiken, om dergelijke producten / diensten te ontwikkelen, om onze activiteiten te laten groeien en om onze marketingstrategie te informeren)

 

Gegevensanalyse gebruiken om onze bestaande producten, diensten en applicaties te verbeteren en nieuwe aanbiedingen, aanbevelingen, advertenties en andere communicaties te ontwikkelen en meer te leren over de winkelvoorkeuren van klanten in het algemeen.

 

(a) Technisch

(b) Gebruik

 

Noodzakelijk voor onze legitieme belangen (om soorten klanten voor onze producten en diensten te definiëren, om onze website actueel en relevant te houden, om ons bedrijf te ontwikkelen en om onze marketingstrategie te informeren)

 

Suggesties en aanbevelingen doen over goederen of diensten die voor u van belang kunnen zijn, waaronder het uitvoeren van enquêtes om uw voorkeuren beter te begrijpen.

 

(a) Identiteit

(b) Contact

(c) Technisch

(d) Gebruik

(e) Profiel

 

Noodzakelijk voor onze legitieme belangen (om onze producten en diensten te ontwikkelen)

 

Ter voorkoming van fraude en voor onderzoeksdoeleinden, bijvoorbeeld door apparaatinformatie zoals apparaat-ID's te gebruiken om ervoor te zorgen dat vouchers of kortingen met betrekking tot promoties of campagnes niet frauduleus worden ingewisseld, waarbij gecontroleerd wordt of een betaling niet frauduleus is.

(a) Identiteit

(b) Contact

(c) Technisch

(d) Gebruik

(e) Profiel

(f) Financieel

 

Noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting

 

Om klantendatabase(s) te maken en te beheren. Als onderdeel van onze doorlopende activiteiten voor klantrelatiebeheer kunnen wij meerdere databases samenvoegen of afzonderlijke databases koppelen om uw accounts effectiever te beheren. Informatie kan worden gekoppeld via een unieke identificatie, zoals een cookie of rekeningnummer.

Als alternatief kunnen wij besluiten om twee of meer databases te combineren in een enkele database met klantinformatie.

 

Wij kunnen dit doen voor uw en / of ons gemak (bijvoorbeeld om u gemakkelijker te kunnen registreren voor een nieuwe service), zodat wij naadloze klantondersteuning kunnen bieden wanneer u contact met ons opneemt en u betere, gepersonaliseerde diensten, inhoud, marketing en advertenties te kunnen aanbieden.

Identiteit

 

Contact

(c) Financieel

(d) Transactie

(e) Technisch

(f) Vragen

(g) Profiel

(h) Gebruik

(i) Marketing en communicatie

Noodzakelijk voor onze legitieme belangen (om ervoor te zorgen dat wij beschikken over optimale praktijken voor gegevensbeheer)

Te overwegen om u in dienst te nemen als u contact met ons opneemt via een van de sollicitatieomgevingen of pagina's van onze websites.

 

(a) Identiteit

(b) Contact

 

Noodzakelijk voor onze legitieme belangen (om ervoor te zorgen dat wij goed presterende medewerkers in dienst hebben en om een ​​optimale uitvoering van onze bedrijfsactiviteiten te verzekeren)

 

Wij zullen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken voor zover toegestaan ​​door de wet. Wij kunnen de persoonlijke informatie die u ons verstrekt of die wij verzamelen, gebruiken voor de volgende doeleinden, waaronder:

Wij zullen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken voor de doeleinden waarvoor wij deze hebben verzameld, tenzij wij redelijkerwijs vinden dat wij deze om een ​​andere reden moeten gebruiken en dat de reden verenigbaar is met het oorspronkelijke doel. Als u uitleg wilt krijgen over de manier waarop de verwerking voor het nieuwe doel compatibel is met het oorspronkelijke doel, neemt u contact met ons op via de details die u vindt onder aan dit beleid.

Als wij uw persoonlijke gegevens moeten gebruiken voor een niet-gerelateerd doel, zullen wij u hiervan op de hoogte stellen en zullen wij de juridische basis toelichten die ons daartoe in staat stelt.

Houd er rekening mee dat wij uw persoonlijke gegevens kunnen verwerken zonder uw medeweten of toestemming, in overeenstemming met de bovenstaande regels, waar dit wettelijk vereist of toegestaan ​​is.

3.1. Algemeen
Wij kunnen de gegevens die wij verzamelen ook gebruiken voor de volgende algemene doeleinden:

3.1.1. Marketingcommunicatie

3.1.1.1. Wij kunnen uw Identiteits-, Contact-, Technische-, Gebruiks- en Profielgegevens gebruiken om u te voorzien van product- en service-updates, nieuwsbrieven en andere communicatie over bestaande en / of nieuwe producten en diensten per post, e-mail, telefoon, in-apparaat berichten en / of Tekstbericht (SMS).

3.1.1.2. U zult alleen marketingcommunicatie van ons ontvangen (i) als u informatie bij ons hebt opgevraagd; of (ii) gekochte goederen of diensten bij ons hebben gekocht; of (iii) als u ons uw gegevens hebt verstrekt toen u deelnam aan een prijsvraag of zich registreerde voor een promotie en, in elk geval, als u zich hebt aangemeld voor het ontvangen van dergelijke marketing.

3.1.1.3. Wij krijgen uw uitdrukkelijke toestemming voor opt-in voordat wij uw persoonlijke gegevens delen met een derde partij voor marketingdoeleinden.

3.1.2. Afmelden voor marketingcommunicatie

3.1.2.1. U kunt ons of derde partijen vragen om op elk moment te stoppen met het verzenden van marketingberichten door op de knop "unsubscribe" onderaan de e-mails te klikken of door op elk gewenst moment contact met ons op te nemen of met relevante derde partijen

3.1.2.2. Als u zich afmeldt voor het ontvangen van deze marketingberichten, is een dergelijke opt-out niet van toepassing op persoonlijke gegevens die aan ons worden verstrekt als gevolg van een aankoop van een product / dienst, garantieregistratie, product / dienstervaring of andere transacties.

Houd er rekening mee dat wij u mogelijk af en toe belangrijke informatie (inclusief via e-mail) kunnen sturen over onze producten en diensten die u gebruikt of hebt gebruikt, inclusief essentiële software-updates, wijzigingen in toepasselijke voorwaarden en / of andere mededelingen of kennisgevingen die nodig kunnen zijn om te voldoen aan onze wettelijke en contractuele verplichtingen voor het verlenen van garantie of service na verkoop.Deze belangrijke product- en / of servicecommunicatie wordt niet beïnvloed door uw opt-out van marketingcommunicatie.

3.2. Publiceren van uw beoordelingen, opmerkingen en inhoud
Wanneer u productbeoordelingen, opmerkingen of inhoud op onze websites of diensten hebt geüpload en openbaar zichtbaar hebt gemaakt, kunnen wij deze materialen elders plaatsen, publiceren of bekendmaken, ook in onze eigen advertenties.

3.3. Forums
Telkens wanneer u een bericht of discussielijn op een websiteforum van ons maakt of beantwoordt, kunnen wij naast deze forumservice ook de forumnaam en de tijd en datum van uw bericht of discussielijn opnemen met uw accountgegevens. Wij doen dit om de 'typische gebruikers' van onze forums beter te begrijpen en om onze marketingcommunicatie te selecteren of aan te passen aan uw forumactiviteit. Wij gebruiken de daadwerkelijke inhoud van uw forumberichten of discussielijnen niet voor het verzenden van marketingcommunicatie.

 

4. Uw persoonlijke gegevens delen

Mogelijk moeten wij uw persoonlijke gegevens delen met de hieronder vermelde derden voor de doeleinden die in de tabel in bovenstaande paragraaf zijn uiteengezet 3.

a) Onze betalingsdienstaanbieders voor diensten met betrekking tot onze website en diensten waarop u zich hebt geabonneerd en die mogelijk worden afgehandeld door onze betalingsdienstaanbieders, zoals, maar niet beperkt tot, Worldpay. Wij zullen transactiegegevens alleen met onze betalingsserviceproviders delen voor zover nodig voor het verwerken van uw betalingen, het terugbetalen van dergelijke betalingen en het behandelen van klachten en vragen met betrekking tot dergelijke betalingen en terugbetalingen. U vindt informatie over het privacybeleid en de praktijken van de betalingsdienstaanbieders op https://www.worldpay.com/uk/privacy-policy

b) Een of meer van de geselecteerde externe leveranciers van goederen en diensten die op onze website zijn vermeld en waartoe u specifiek toestemming hebt gegeven om uw persoonlijke gegevens te delen voor de doeleinden die in deze toestemming zijn uiteengezet of om aan onze contractuele verplichtingen te voldoen. Elke dergelijke derde zal optreden als een gegevensbeheerder met betrekking tot de gegevens die wij aan hem leveren; en bij het contact opnemen met u zal elke derde partij u een kopie van zijn eigen privacybeleid verstrekken, die het gebruik van uw persoonlijke gegevens door die derde zal regelen.

c) Onze geautoriseerde gegevensverwerkers en serviceproviders met het doel om bepaalde gegevensverwerkingsdiensten voor ons te leveren (handelend als onze geautoriseerde gegevensverwerkers). Voorbeelden van geautoriseerde gegevensverwerkers kunnen evaluatie- en onderzoeksbureaus, facturerings- en fulfillmentpartners, gegevensanalyseproviders zijn die namens ons informatie verwerken voor de hierboven uiteengezette doeleinden. Wij kunnen bijvoorbeeld de diensten van derden gebruiken om inhoud te personaliseren, bestellingen te vervullen, pakketten te bezorgen, post en e-mails te versturen, tekstberichten (sms) te sturen, marketingassistentie te bieden, creditcardbetalingen te verwerken, fraudecontroleservices aan te bieden en klantenservices te voorzien. Wanneer onze serviceproviders optreden als onze geautoriseerde gegevensverwerkers, zijn zij verplicht om alleen gegevens te verwerken in overeenstemming met onze instructies, in overeenstemming met dit beleid, en zij zijn onderworpen aan passende vertrouwelijkheids- en beveiligingsverplichtingen.

d) Onze professionele adviseurs voor zover dit redelijkerwijs noodzakelijk is voor het beheer van risico's, het verkrijgen van professioneel advies, of het instellen, uitoefenen of verdedigen van rechtsvorderingen, hetzij in gerechtelijke procedures, hetzij in een administratieve of buitengerechtelijke procedure.

e) Aan overheidsinstanties zoals het Department for Digital, Culture, Media & Sport en wetshandhavingsinstanties om fraude te voorkomen, om te voldoen aan toepasselijke wetten, voorschriften en rechterlijke bevelen en om te voldoen aan geldige wettelijke informatieverzoeken van dergelijke instanties.
 

Anonieme statistieken

Wij stellen anonieme, geaggregeerde of generieke gegevens samen (inclusief "generieke" statistieken) voor een aantal doeleinden zoals hierboven beschreven. Aangezien wij van mening zijn dat u redelijkerwijs niet kunt worden geïdentificeerd aan de hand van deze informatie, kunnen wij deze delen met een derde partij (zoals onze partners, adverteerders, brancheorganisaties, de media en / of het algemene publiek).

 

5. Internationale overdracht van uw gegevens

5.1. In deze paragraaf geven wij informatie over de omstandigheden waarin uw persoonlijke gegevens kunnen worden doorgegeven aan landen buiten de Europese Economische Ruimte (EER).

5.2. De British Tourist Authority is een wettelijk orgaan dat is opgericht door de Development of Tourism Act 1969 en heeft het hoofdkantoor in Londen, Engeland. Wij hebben een internationaal netwerk van kantoren om onze kernfunctie, het bevorderen van de ontwikkeling van het toerisme naar en binnen Groot-Brittannië, en het aanmoedigen van mensen om Groot-Brittannië te bezoeken, te ondersteunen. Als zodanig zijn wij een wereldwijde organisatie.

5.3. De hostingfaciliteiten voor onze website(s) zijn gevestigd in Ierland en het Verenigd Koninkrijk (met uitzondering van alle regiospecifieke websites, zoals, maar niet beperkt tot, China).

5.4. Sommige van onze externe derde partijen zijn gevestigd buiten de Europese Economische Ruimte (EER), dus hun verwerking van uw persoonlijke gegevens zal een overdracht van gegevens buiten de EER met zich meebrengen.

5.5. Wanneer wij uw persoonlijke gegevens uit de EER overdragen, zorgen wij ervoor dat deze een vergelijkbare mate van bescherming genieten door ervoor te zorgen dat ten minste een van de volgende voorzorgsmaatregelen wordt geïmplementeerd:

5.5.1. Wij zullen uw persoonlijke gegevens alleen doorgeven aan landen die door de Europese Commissie geacht worden een passend niveau van bescherming van persoonsgegevens te bieden. Zie Europese Commissie voor meer informatie: Adequaatheid van de bescherming van persoonsgegevens in niet-EU-landen.

5.5.2. Wanneer wij bepaalde dienstverleners gebruiken, kunnen wij specifieke contracten gebruiken die zijn goedgekeurd door de Europese Commissie en die persoonsgegevens dezelfde bescherming bieden als in Europa. Zie Europese Commissie voor meer informatie: Modelcontracten voor de overdracht van persoonsgegevens aan derde landen.

5.5.3. Wanneer wij in de VS gevestigde providers gebruiken, kunnen wij gegevens aan hen overdragen als ze deel uitmaken van het Privacy Shield, wat vereist dat zij vergelijkbare bescherming bieden voor persoonsgegevens die worden gedeeld tussen Europa en de VS. Zie Europese Commissie voor meer informatie: EU-US Privacy Shield.

5.6. Neem contact met ons op via de contactinformatie die onderaan dit beleid worden vermeld als u meer informatie wilt over het specifieke mechanisme dat door ons wordt gebruikt bij de onverdracht van uw persoonlijke gegevens uit de EER.

 

6. Beveiliging van uw persoonlijke gegevens

Hoewel wij niet kunnen garanderen dat er nooit ongeoorloofde toegang zal plaatsvinden, kunnen wij u verzekeren dat wij grote zorg besteden aan het beschermen van uw persoonlijke gegevens om onbevoegde toegang ertoe te voorkomen, door het gebruik van de juiste technologie en interne procedures.

6.1. Wat wij doen om uw gegevens te beschermen
Wij nemen een aantal stappen om uw informatie te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, gebruik of wijziging en onwettige vernietiging, inclusief, indien van toepassing:

6.1.1. Gebruik van SSL-codering bij het verzamelen of overdragen van gevoelige informatie, zoals creditcardgegevens (SSL-codering is ontworpen om de gegevens onleesbaar te maken voor iedereen behalve wij).

6.1.2. Beperking van de toegang tot de gegevens die wij over u verzamelen (alleen onze medewerkers die uw gegevens nodig hebben voor het uitvoeren van onze zakelijke activiteiten, hebben toegang).

6.1.3. Het installeren van fysieke, elektronische en procedurele veiligheidsmaatregelen in overeenstemming met de industrienormen.

6.2. Wat u moet doen om uw gegevens te beschermen

Als algemene beste praktijk op internet, wordt aanbevolen dat personen zorg besteden aan gebruikersaccounts en enkele basisregels volgen:

6.1.1. Gebruik geen triviale wachtwoorden (zoals korte woorden uit een woordenboek).

6.1.2. Gebruik niet hetzelfde wachtwoord voor meerdere accounts.

6.1.3. Gebruik zeer lange wachtwoorden (minstens 10 tekens, maar bij voorkeur veel langer)

6.1.4. Gebruik wel wachtwoorden die een combinatie van hoofdletters en kleine letters, cijfers en speciale tekens bevatten, bijvoorbeeld $% ^ & etc.

6.1.5. Houd wachtwoorden veilig (nooit opschrijven of met iemand delen) en wijzig ze regelmatig.

 

7. Cookies

7.1. Onze websites gebruiken branchebrede technologieën, zoals "cookies", om informatie te verzamelen over het gebruik van onze websites en e-mailcommunicatie. Deze technologieën kunnen ons bijvoorbeeld vertellen welke bezoekers op belangrijke elementen (zoals links of afbeeldingen) op een website of e-mail hebben geklikt en uw browser herkennen wanneer u de volgende keer onze websites bezoekt.

7.2. Cookies stellen ons in staat om uw ervaring aan te passen om beter aan uw interesses en voorkeuren te voldoen, of om uw aanmelding bij het gebruik van de services te vergemakkelijken. In de meeste browsers kunt u cookies van de harde schijf van uw computer wissen, de acceptatie van cookies blokkeren of een waarschuwing ontvangen voordat een cookie wordt opgeslagen. Als u cookies blokkeert of wist, is het mogelik dat wij niet alle voorkeuren of aanpassingsinstellingen herstellen die u eerder hebt opgegeven, en onze mogelijkheid om uw online ervaring aan te passen, zou beperkt zijn. Raadpleeg de instructies van uw browser voor meer informatie over deze functies.

7.3. Meer informatie over ons gebruik van cookies is te vinden in onze Cookiesbeleid.

 

8. Bewaren en verwijderen van persoonlijke gegevens

8.1. Deze paragraaf 8 beschrijft ons beleid en procedure voor gegevensbewaring, die zijn ontworpen om te helpen verzekeren dat wij voldoen aan onze wettelijke verplichtingen met betrekking tot het bewaren en verwijderen van persoonlijke gegevens.

8.2. Persoonlijke gegevens die wij voor welk doel of doeleinden dan ook verwerken, zullen niet langer worden bewaard dan voor dat doel of die doelen noodzakelijk is.

8.3. Onder voorbehoud van paragrafen 8.4 en 8.5 hieronder, bewaren wij uw persoonlijke gegevens als volgt:

a) categorieën van persoonsgegevens worden meestal bewaard gedurende een maximale periode van 24 maanden na ontvangst, tenzij dergelijke gegevens worden bijgewerkt;

b) algemene bestanden kunnen worden bewaard gedurende een periode van 6 jaar na ontvangst door ons;

c) e-mails kunnen worden bewaard voor een periode van 7 jaar na ontvangst door ons.

8.4. In sommige gevallen is het niet mogelijk om vooraf de perioden te specificeren waarvoor uw persoonlijke gegevens worden bewaard. In dergelijke gevallen bepalen wij de bewaarperiode door rekening te houden met de periode die nodig is voor retentie voor het wettige doel.

8.5. Niettegenstaande de overige bepalingen van deze paragraaf 8, kunnen wij uw persoonlijke gegevens bewaren wanneer deze bewaring noodzakelijk is om te voldoen aan een wettelijke verplichting waaraan wij zijn onderworpen, of om uw vitale belangen of de vitale belangen van een andere natuurlijke persoon te beschermen.

 

9. Toegang tot uw gegevens en uw rechten

9.1. In deze paragraaf hebben wij een samenvatting gegeven van de rechten die u volgens de huidige wetgeving inzake gegevensbescherming hebt. Daarom moet u de relevante wetten en richtlijnen van de regelgevende instanties lezen voor een volledige uitleg van deze rechten.

9.2. Uw belangrijkste rechten volgens de wet op gegevensbescherming zijn:

a) het recht op informatie;

b) het recht op toegang;

c) het recht op rectificatie;

d) het recht om te wissen;

e) het recht om de verwerking te beperken;

f) het recht om bezwaar te maken tegen verwerking;

g) het recht op gegevensportabiliteit;

h) het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit; en

i) het recht om toestemming te herroepen.

9.3. U hebt het recht op bevestiging van het al dan niet verwerken van uw persoonlijke gegevens en indien dat het geval is, toegang te krijgen tot de persoonlijke gegevens, samen met bepaalde aanvullende informatie. Die aanvullende informatie omvat details over de doeleinden van de verwerking, de categorieën van persoonsgegevens in kwestie en de ontvangers van de persoonsgegevens. Mits het waarborgen van de rechten en vrijheden van anderen wordt niet beïnvloed, zullen wij u een kopie van uw persoonlijke gegevens verstrekken. De eerste elektronische kopie wordt kosteloos verstrekt, maar voor extra exemplaren in specifieke formaten kan een redelijke vergoeding worden gevraagd.

9.4. U hebt het recht om eventuele onjuiste persoonlijke gegevens die wij over u bewaren te corrigeren en, rekening houdend met de doeleinden van de verwerking, om onvolledige persoonlijke gegevens over u aan te vullen.

9.5. In sommige omstandigheden hebt u recht op het wissen van uw persoonlijke gegevens zonder onnodige vertraging. Die omstandigheden omvatten: de persoonsgegevens zijn niet langer noodzakelijk met betrekking tot de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld of anderszins zijn verwerkt; u trekt de toestemming in voor op toestemming gebaseerde verwerking; u maakt bezwaar tegen de verwerking onder bepaalde regels van toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming; de verwerking is voor direct marketing doeleinden; en de persoonlijke gegevens zijn onrechtmatig verwerkt. Er zijn echter uitsluitingen van het recht op wissen. De algemene uitsluitingen omvatten waar verwerking noodzakelijk is: voor het uitoefenen van het recht op vrijheid van meningsuiting en informatie; voor naleving van een wettelijke verplichting; of voor de vaststelling, uitoefening of verdediging van juridische claims.

9.6. In sommige omstandigheden hebt u het recht om de verwerking van uw persoonlijke gegevens te beperken. Die omstandigheden zijn: u betwist de juistheid van de persoonlijke gegevens; de verwerking is onwettig, maar u hebt bezwaar tegen wissen; wij hebben de persoonsgegevens niet langer nodig voor onze doeleinden, maar u hebt persoonlijke gegevens nodig voor het instellen, uitoefenen of verdedigen van juridische claims; en u hebt bezwaar gemaakt tegen verwerking, in afwachting van de verificatie van dat bezwaar. Als de verwerking op basis hiervan is beperkt, kunnen wij uw persoonlijke gegevens blijven opslaan. Wij zullen het anderzijds echter alleen verwerken: met uw toestemming; voor de vaststelling, uitoefening of verdediging van juridische claims; voor de bescherming van de rechten van een andere natuurlijke of rechtspersoon; of om redenen van belangrijk openbaar belang.

9.7. U hebt het recht om bezwaar te maken tegen onze verwerking van uw persoonlijke gegevens om redenen die verband houden met uw specifieke situatie, maar alleen voor zover de rechtsgrondslag voor de verwerking is dat de verwerking noodzakelijk is voor: de uitvoering van een taak uitgevoerd in het algemeen belang of bij de uitoefening van enige officiële autoriteit die aan ons is toevertrouwd; of voor de doeleinden van de legitieme belangen die door ons of door een derde worden nagestreefd. Als u bezwaar aantekent, zullen wij de persoonlijke informatie niet langer verwerken, tenzij wij overtuigende legitieme redenen voor de verwerking kunnen aantonen die uw belangen, rechten en vrijheden te boven gaan, of wanneer de verwerking gebeurt voor het instellen, uitoefenen of verdedigen van juridische claims.

9.8. U hebt het recht om bezwaar te maken tegen onze verwerking van uw persoonsgegevens voor directmarketingdoeleinden (inclusief profilering voor directmarketingdoeleinden). Als u een dergelijk bezwaar maakt, zullen wij uw persoonsgegevens voor dit doel niet meer verwerken.

9.9. U hebt het recht om bezwaar te maken tegen onze verwerking van uw persoonsgegevens voor wetenschappelijke of historische onderzoeksdoeleinden of voor statistische doeleinden om redenen die verband houden met uw specifieke situatie, tenzij de verwerking noodzakelijk is voor de uitvoering van een taak die om redenen van openbaar belang wordt uitgevoerd.

9.10. In de mate dat de wettelijke basis voor onze verwerking van uw persoonlijke gegevens is:

9.10.1. toestemming; of

9.10.2. dat de verwerking noodzakelijk is voor de uitvoering van een contract waarbij u een partij bent of op uw verzoek stappen te ondernemen voorafgaand aan het aangaan van een contract, en dergelijke verwerking op geautomatiseerde wijze gebeurt, u het recht hebt om uw persoonlijke gegevens van ons te ontvangen in een gestructureerd, algemeen gebruikt en machinaal leesbaar formaat. Dit recht is echter niet van toepassing wanneer dit de rechten en vrijheden van anderen zou schaden.

9.11. Voor zover de wettelijke basis voor onze verwerking van uw persoonlijke gegevens op toestemming berust, hebt u het recht om deze toestemming op elk gewenst moment in te trekken. Intrekking heeft geen invloed op de rechtmatigheid van verwerking vóór de intrekking.

9.12. U hebt het recht om op elk moment een klacht in te dienen bij de Information Commissioner's Office (ICO), de Britse toezichthoudende autoriteit voor problemen inzake gegevensbescherming (www.ico.org.uk). Wij zouden echter de kans willen krijgen om uw bezorgdheden te behandelen voordat u de ICO benadert, dus neem in eerste instantie contact met ons op.

9.13. Alle dergelijke verzoeken (met uitzondering van SAR's) moeten naar onze DPO worden gestuurd naar het e-mailadres dat in onderstaande paragraaf 11 is vermeld.

 

10.Onze gegevens

10.1. Deze website is eigendom van en wordt beheerd door de British Tourist Authority.

10.2. Onze maatschappelijke zetel bevindt zich in Londen, Engeland.

10.3. U kunt contact met ons opnemen:

a) per post, op 1 Victoria St, Westminster, London SW1H 0ET;

b) met behulp van de contactformulieren op onze website op https://www.visitbritain.org/about-us/contact-us

 

11. Functionaris voor gegevensbescherming

11.1. Het e-mailadres van onze gegevensbeschermingsfunctionaris is DPO@visitbritain.org

11.2. U kunt een kopie aanvragen van de persoonlijke gegevens die wij in ons bezit hebben door een toegangsverzoek te sturen naar SAR@visitbritain.org